studiovats adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım aracılığıyla web adsense hesabı aldık. İhlale düşmüş YT Adsense hesabını sattı. Adsense anasayfada ihlal sonrası onay bekleyen ekranı Anydesk ile gösterdi ve ben hesabı alıp domaini onaya gönderdikten sonra Adsense hesabının kullanıma uygun olmadığına dairuarı geldi. Onaylayıp tekrar gönderince Adsense hesabında sorun yokmuş gibi görünüyor. Uzlaşmak için mesaj attım ve 1 hafta kadar bekledim fakat sürekli bahaneler öne sürerek daha sonrasında mesajlarıma cevap vermedi. Kasıtlı yaptığını ve beni dolandırdığını düşünüyorum.
Sizi veya birini dolandırdığımı düşünmüyorum ki sizinle ticaret yapmış olduğumu da hatırlamıyorum
Daha önce admob ve web bağlantısı yapmadığım için bir eksik bilgim olduğu söylenebilir onun dışında YouTube üzerinden de ihlal olmadı ki öyle bir durum olsa YouTube kanalı satın alan kişiden den şikayet gelir
Adsense hesabı 10 Ağustos YouTube baglantisi kesildi kanal satıldığı için 7 Eylülde ise adsense kanalı satılığa çıkardım adsensenin bu yaklaşık 30 günlük boş kalma durumu nedeniyle bir problem olduysa ki bu konuda da eksik bilgim olabilir ama bunun dışında hiç bir ihlal durumu oluşmadı

"sürekli bahaneler öne sürerek daha sonrasında mesajlarıma cevap vermedi. Kasıtlı yaptığını ve beni dolandırdığını düşünüyorum"

Düşünebilirsiniz ama sizinle ticaret yapmadım