delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
değişim sonucundan kaynaklı mıdır bilmiyorum ama beyaz masa kesinlikle eskisi gibi çalışmıyor. geçen resmen kavga başlattı telefonda.

yol kazılmış kapatılmamış, pendik belediyesini aradım, büyükşehirin sorumluluğu biz birşey yapamayız dediler. 153 ü aradım ne olacak ki yolda sorun olmaz araçla geçin dedi tamam da makinayla kesilmiş asfalt lastikler patlayacak deyince, "dikkatli geçin sizde" diye azarladı sonrası geldi zaten. neyse birşey demek istemiyorum oy vermediğim savunmadığım birini eleştirdiğimde kötü kişi oluyorum da durum bu.
Değişimle alakası yok hocam. Eskiden de düzgün çalışmıyorlardı. Daha doğrusu iş bitiremiyorlardı yine aynı. Benim son yaşadığım olay CHP İstanbul'un başında iken olduysa diğer sıkıntı yaşadığım dönemlerde de AKP vardı. Yani bu mesele particilik değil konunun oraya gelmesine de gerek yok. İlgili kurum oldum olası düzgün bir işleyişe sahip değildi. He bu arada taksicilere en çok yaptırım İmamoğlu döneminde oldu illa kıyas yapacaksanız. Ancak dediğim gibi konumuz bu değil.