[COLOR=\"#00A885\"]KONUYU SÜSLEMEK VE GÖZ BOYAMAK YERİNE KISA VE ÖZ OLARAK AÇMIŞ BULUNMAKTAYIZ.[/COLOR]
[COLOR=\"#00A885\"]HERKES İÇİN MAX. FAYDA SAĞLAYACAĞI TEMENNİSİ İLE R10 AİLESİNE KAZANDIRDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ[/COLOR]

eğitimi satışı, şuan için kapalı

• bu kursun şuanda türkiyede ve dünyada muadili ve benzeri yoktur
    tam kapsamlı bu kursumuz, ufkunuzu açacak bakış açınızı değiştirecek ve para kazanma formulleri üzerinde profesyonel bir bilgi birikimine sahip olacaksınız.

kurs süresi 2 saattir
    cse reklam ile kazanç sisteminin en ince ayrıntısına anlatıldığı ve gösterildiği bir kurstur.

kurs içeriği

orjinal konu linki; Dünya'da İlk Adsense CSE Arbitraj Tam Kapsamlı Eğitim - Sınırlı Sayıda - R10.net

eğitim yanında hediye edilecek şey:arama motoru scriptidir ve kendi kanaatimce cse sistemi için en verimli ve en başarılı scripttir.

script görselleri aşağıdadır.

Konu ModaMarka tarafından (Bugün Saat 15:10:45 ) değiştirilmiştir..

müşteri yorumları;

hasan07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hep merak edip araştırdığım konuydu. Forumda da bir kaç kişiyle konuşmuşluğumuz mevcut. Eğitim alındı hayırlısı olur inş.
emrdlgl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitimi ilk alanlardanim. Cok iyi niyetli birisi ufkunuzu açacak bilgiler var. Herkese tavsiye ederim.
A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim alındı. Düzgün bir eğitime benziyor. Bakalım.
Şuan için uğraşmayacağım da. Önceliğimde başka işler var. 2 3 ay sonra Cse Açık Adsense bulup o şekilde başlayabilirim.
Hatta kendim de Cse onayı nasıl alınır bunun araştırmasını yapıp, belki kendim cse onayı alabilirim. Yabancı forumlardan ve Youtubede araştırma yaparsam belki Cse onayı kendim alabiliyor olurum.