O zaman size ceza talebi gelebilir, şaşırmayın derim.
Hoş değil deme hakkınız da yok maalesef.
Marka / markalar size karşı hukuki haklarını koruyorlar. Neden hoş değil? Siz bir marka olsanız hukuki haklarınızı savunmayacakmıydınız sanki?
Sizin yaptığınız marka itibarına zarar verme eylemine girer ve ayrıca marka üzerinden haksız kazanç sağlama niyetiniz nedeniyle de tazminat hakkına sahip olurlar.
Biraz empati yapmalısınız.
Bu tarz eylemler asla iyi niyetli olmaz. Caydırıcılık olacak ki herkes kendi kafasına göre bilinen markalar üzerinden fırsatçılık yapamasın. Yapanlar da bedelini ödesin.
Mantık yürütmek, fikir beyan etmek falan bunlar hukuk varken boş maalesef.
İyi forumlar.
Elbette haklarını savunabilirler. Bu konuda itirazımız yok zaten. Ama 6 ay sonra hiçbir tebliğ yapılmadan, bir anda haberimiz olmadan davayı öğreniyoruz. Web sayfasını dava edip, web sayfasının sahibi ile iletişime geçmiyorlar. Sayfa kapandıktan sonra araştırıp buluyoruz ne olduğunu.