gvnkc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kal bunda hocam
Aslında newspaper temasını seviyorum. Çok da güzel ve iyi satmış bir tema. Sadeliği de hoşuma gidiyor bu demosunun. Ama siz neden değiştirmemem gerektiğini düşünüyorsunuz hocam ?

Backlinkim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu anki temanız daha yavaş, illa değiştirmek istiyorsanız geçiş yapmanızı öneririm. Tasarımsal olarak beğenmediyseniz daha hızlı ve sade bir temaya geçiş yapabilirsiniz.
Aslında şu an ki tema pek yavaş değil muhtemelen sunucuyu kullandığım firmada bir şeyler yapıyorlar yine çok fazla cihazda denedim sorun yaşamadım. Gerçi kanews hız testlerini kontrol etmedim belki bundan hızlıdır bir şey diyemiyorum.

hares adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence 2. site Daha Kurumsal Ve Kaliteli Duruyor. Bence Değiştirmenmiz Daha İyi Olur.
Kanews'in tasarımından ziyade özellikleri hoşuma gidiyor hocam ama yine de tasarımını da beğeniyorum tabi.

pastelboya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende olsam değiştirirdim daha çok detay paylaşma imkanı sunan bir temaymış.
Tema özellik olarak çok güzel. Özellikle abonelik sistemi, ücretli içerik sayfaları, bu sayfalarla entegre firma ve ilan rehberi gibi güzel özellikleri var. Bu arada bu temaya geçersem de sayfayı baya bi sadeleştireceğim şu an ki hali çok fazla karışık.