hocam öncelikle bende iphone 11 kullanıyordum maddi durumlardan dolayı satmak zorunda kaldım ve sonra androide geçmeye karar verdim sahibindende dolandım, yurtdışı xiaomi mi 11 lite 5g modelini aldım 1.5 hafta oldu alalı şarjı bana 6.5-7 saat açık ekran olarak (oyun,film,sosyal medya,internette gezme karışık) gidiyor ama full aktif kullanıyorum elimden düşmüyor. pubg oynadım yüksek ayarlarda bir sıkıntı çıkarmadı. başka ağır oyun olarak bir şey oynamadım. oynatacağını düşünüyorum. genel olarak çok güzel cihaz mtk 780g var, 8 ram 128 rom. kamerası tatmin edici hatta gayet iyi. ekranı amoled. 90 hz. çok ince, şık, hafif karizmatik bir telefon. yalnız bu modelin 3 versiyonu var. bendeki 2. olanı(aralarındaki ve androidler içerisinde 1 aylık araştırma sonucunda çıkarabildiğim telefon bu.) hepsiburadada 12 bin tlye satılıyor. ben 5000 e aldım sıfırdı. genel olarak iphone'u aramazsınız. ama tabi bi iphone değil :d.
1- mi 11 lite
2- mi 11 lite 5g
3-mi 11 lite 5g ne
Oyun oynarken ısınma durumu nedir hocam?
Hocam Note 10 pro kullanıyorum 11 pro ile arasında fark yok antutu puanı 10 pronun daha iyi. Ayrıca yurtdışı kayıtlı Note 10 pro 5bin . Benimki de yurtdışı fazladan 3 bin vermenize gerek yok
Hocam, yurtdışı cihazlara imei olayı kalktı, kayıt işlemini nasıl halledeceğiz? Birde telefonun oyun oynarken ki ısınma durumu nedir? Donma vs. oluyor mu oynarken?