Merhaba arkadaşlar bundan iki üç yıl önce buradan bir arkadaşa bir domain satmıştım. Natro kullanmadığım için domaini hesap ile birlikte teslim etmiştim. Az evvel .com.tr alan adı almak için natrodan hesap oluşturmak istedim. Fakat bu telefon numarası mevcut diye hata verdi. Benim de aklıma söz konusu hesap gelmediği için şifremi unuttum yapıp tel numaramı girdim. SMS ile gelen linke tıklayıp şifremi değiştirdim hesabı bulmak ve giriş yapmak için.
Girdim bir de ne göreyim domain kısmında benim yıllar önce sattığım domain. O zaman anladım durumu. Arkadaş ne tel no değiştirmiş ne de mail. İşin kötüsü hesaptaki mail de öyle rastgele oluşturulmuş bir mail. Arkadaşın bu maile erişiminin olduğunu hiç sanmıyorum. Kullanmadığını bilsem umursamam ama belli ki domaini hala kullanıyor. 2023e kadar uzatmış ve hala dandik de olsa bir site kurulu içerisinde.
Şimdi ben bu arkadaşa nasıl ulaşacağım. Mail yok, tel yok, sitesi botlarla çalışan bir site sanırım, hiç bir düzgün bilgi yok. Elimdeki tek bilgi
@GuzelNetTr; hosting kullandığı.

Acaba guzelhosting ile iletişime geçsem bu arkadaşın iletişim bilgilerini bana verirler mi? Siz yerimde olsanız ne yapardınız.
Bu arada kimse sattığımı da hiç hatırlamıyorum. Kendi ticaret puanlarıma girdim baktım. Şüphelendiğim biri var ama o da ban yemiş forumdan.