Hocam bunların hepsinin farkındayım. Bu zamana kadar her zaman paylaşımlı hosting kullandım. Fakatbu projeye diğerlerinden biraz daha önem veriyorum o yüzden bu yeni arayışım. VPS VDS'lere bakmak mümkün değil başlangıçta. Malum siz de biliyorsunuzdur ki o 200 siteden biri sıkıntı bir site çıkarsa sisteme büyük zararlar verebiliyor.
söyle izah edim. ucuz etin yahnisi her zaman yavan olur. emeklerimiz çöp olmasın diye aldığımız aksiyonlar mevcut. örnek.
1. kural trden paylaşımlı hosting almamak yada dedicate fark etmez. Sebep: fiyatlar yüksek performans düşük.
2.düzenki yedekleme sağlamak eklentiler mevcut.
3. sunucu erişimini sadece bir kişi sağlamalı.
Ben şahsen hetznerden 3 bin tl bandında dedicate server kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır hiç bir problem yaşamadım. yaşamamda çünkü işimize verdiğimiz değere istinaden ona görede kesenin ağzını açıyoruz. siz bilirsiniz gene ama tavsiyem düşük bütçelide olsa bir server kiralayıp hetznerden optimizasyon yaptırıp kullanmanız yönündedir.
Size sağlıcağı avantajlar performans fiyat olarak oldukça daha verimli olacağını garanti ederim.
Ben bu hizmetleri sağlamıyorum sadece yol gösteriyorum dip not olsun diye yazmak istedim.
bundan 3 yıl önce bende tr firmalarını tercih edip ona göre siteler yönetiyordum. Koskoca firma hack yemiş ve dolayısı ile tüm sitelerimizin yedekleri çalındı. bunlarda diğer dez avantajları. malesef.