Hocam çok param olup olmaya bilir bu sizi ilgilendirmez ve çöpe atmıyorum yatırım diye bir şey var haberiniz vardır umarım. savurganlık değil ayrıca sizde bakıyorum .com almışsınız bende .com.tr aldım ki ilerde değerlenir diye. herhalde yatırımın ne olduğunu tam bilmiyorsunuz. burada böyle bir şey yazmanızın manasını anlamadım
Neye göre yatırım ?! Global marka ihlalleri vs konusunda bilginiz varmı ? tr uzantılar yeni çıkan bir uzantı mı ki değerlenecek ? Değerlenmesi için sebep nedir ?
Kusura bakmayın, sizin konunuz denk geldiği için buraya yazmış bulundum. Forumda son zamanlarda açılan tr uzantılı alan adı değerleme konuları saçma bir hâl aldı.. Alan adı sektörüne daha dün girmiş bugün uzman kesilen birçok arkadaşı görüyorum.. Şahsım sektörde 15 yıl gibi bir süreç gecirdim ancak halâ bazilari gibi kesin konuşmaktan kaçınıyorum. Başarılı olmak için eleştiriye açık olmak lazım.. Yukarıdaki yazıda inceden değindiğim yerler oldu. Burada görüşümü belirttim. Saygı duyarsınız veya duymazsınız. Burası değerlendirme bölümü. Herkes doğru bildiğini söylemez ve karşı tarafın duymak isteyeceği seyleri söylerse bu bölümün hiçbir değeri kalmaz ! Tekrar başarılar dilerim ✋