Küfür edince ne geçiyor ki eline? Yani kızmış olabilirsin, gözün dönmüş olabilir ama niye küfür ediyorsun ki elin adamına? Haklıyken haksız konuma düşürür seni. Polis yanında küfür etmeyi geçtim... Polis canı isterse bana küfür etti, mukavemet etti der yine ceza kestirir. Tanık bulman, kanıtlaman gerekir. Polis istedi mi oluyor yani. Niye oluyor aha cevabı aşağıda. Polisin halktan üstün olduğunu sananlar var çünkü.
Polis halktan üstündür çünkü kolluk kuvvetidir. Yaptığınız hakarettir bunun içinde uyarmış sizi. Herkes küfür edebilir lakin haklı davanda seni bu haksız gösterir ekstra olarak polis ailen gibi manevi destek sana göstermez. Ah Amerika'da olsa jopla girerler valla bence bu ülkede olduğuna şükret 😁 kufretmeyen insan yoktur muhtemelen sanmıyorum da tutup polis savcı hakim karşısında küfür edersen mecbur gereğini yaparlar hocam . Geçmiş olsun sakın olmalisin ki hakliyken haksız konumuna düşme.
Polis halktan üstündür mü? Polis suçludan üstündür desen anlayacağım da halktan üstünlüğü nereden geliyor? Onu geçtim birçok sorunun olduğu Amerika'yı niye örnek gösteriyorsunuz ki? Amerika dediğin her ne kadar sorunlu bir ülke olsa da olayın arka planını da örnek gösterebiliyor musunuz? Google'da Amerika polis tazminat araması yapın görün o olaylar olduktan sonra ne oluyor.