dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dava etmek yerine eğer düzgün bir bölümse kazandığın bitirince bir faydasının olacağını düşünüyorsanız eş dost akraba konu komşuya durumu anlatın babanız rezil olsun olur ve yardım etmek zorunda kalır. ancak atıyorum konyanın bir ilinde arıcılık vs gibi bir bölümse okumaya gidip 2 sene dabayı sömümürürm düşüncesindeyseniz vazgeçin ve bir işe girin.

kesinlikle çok haklısınız. ek olarak kimisinde çocuk çok değer vermiyor kimisinde çocuk az aşırı şımartılmaktan kendisini ilah sanıyor. bir orta yolu bulamıyoruz. sebebi de dediğinizi gibi yetersizlik ve asıl sebep eğitimsizlik .
Ben mevzu çocuklar olduğu zaman sokak ortasında ailesiyle kavga da ederim hocam. Geçmişte kendi yaşadıklarımı da en iyi ben bilirim. bu konuyu açan arkadaşında ne yaşadığını en iyi anlayacak insanlardan biriyim. Kimsenin babası hakim , savcı , doktor , galerici olmak zorunda tabi ki değil ama sen hem evleniyorsun hem üstüne çocuk yapıp bir de yaptığın çocuk veyahut çocuklara gelecek hazırlayacak temelleri atmadan laylaylom gel babam işe git babam işe hayat yaşıyorsun , yapma kardeşim o zaman çok basit yani SIFIR KOSKOCA BİR S I F I R destek sağlayacaksan sen bu çocuğa e o zaman sen niye varsın ? desteksiz psikolojisi alt üst ola ola erken yaşlarda olgunlaşıp başarılı olduktan sonra çocuğuna şey demek için mi '' YA ASLAN EVLADIM BENİM BİZDE YOKTU SEN BAŞARILI OLDU '' böyle ebeveynlere ne denir ben iyi biliyorum da kelimenin yeri burası değil