Kardeşim öyle şey mi olur allah aşkına hayata böyle bakış açısı mı olur herkes zor zamanlar geçiriyor.
Herkesin babası savcı hakim öğretmen değil. Destek olacak diye bir kaide de yok çok okumak istiyorsan biraz motivasyon bas. Okumak için gerekirse rest çek okuyacağım hemde çalışacağım de. Paranı kazan okulunu oku şikayet etmek nedir. Bİraz sakinleş sinirlisin üzgünsün heycanın kırılmış ama ileride pişman olursun ailemi üzdüm diye
Kardeşim öyle bir bakış açısı mı olur allah aşkına '' diyen kişinin cümlesinden bakış açısı belli oluyor :d, İnsanlar belli yeterlilik seviyelerine gelmeden evlilik yolunu seçtikleri için belki de kaç tane çok yetenekli çocuk bu toplumda arka saflar da solup gidiyor biliyor musunuz ? bu kafa yapısıyla bilmeniz epey bir zor. Evlenmek ve çocuk yapmak bu ülke de ruhsatla olmadığı sürece daha çoook böyle çocuklar ya psikolojik olarak ya fiziksel olarak çöker gider. öyle iş mi var ben birini sevdim hadi evlenelim düğün masrafları her şey üst üste koyalım bide çocuk. EE çocuğum ileride arkadaş ortamında rezil olur mu ? okuluna fon sağlayabilir miyim ? canı bir şey istediği zaman alabilir miyim ? hani bunlar. Bizim durumumuz iyi değil sen git çalış kendine bak vay be

''