Öncelikle öneriler için herkese teşekkür ederim.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana sorarsanız yabancı bir youtube kanalı satın alırdım uygun fiyata bulabilirmisiniz orası ayrı bir durum tabi.
Ama 20bin tl ile sıfırdan yabancı kanal açabilirsiniz kanalınız için reklamlar verebilirsiniz veya içerik üretecek birini kiralayabilirsiniz bence çünkü yabancı kanal size 1 günde bile 20bintl kazandırabilir.
Zaten yabancı yt kanalı olanlar bu işte dönen parayı biliyor.
Youtube için gereki bir çok ekipmanım var ama o kadar vaktim olduğunu pek düşünmüyorum hocam. Birde 20.000 TL youtube için düşük kalacak bir mebla diye düşünüyorum. Yatırım geri dönüşü çok uzun...
nirata adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1000 - 1500 liraya benden toptan cüzdan alın instagramda satın böyle böyle büyütürsünüz
Fiziksel stoklu ürün düşünmüyorum hocam, dropshipping tercih edebilirim. Eğer böyle bir hizmetiniz varsa detayları PM olarak iletebilir misiniz ?

Walwe41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenize ingilizce dil ekleyip yurtdışına reklam verebilirsiniz.
İmzamdaki siteyi diyorsanız ingilizce için hazırlıklarımız devam ediyor türkçe domain değilde ingilizce domain aldık

salimsevindik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Pasif gelir elde edebileceğiniz düzenli satışını yapabileceğiniz script satın alabilirsiniz, yazabilirsiniz r10 üzerinde konuları öne çıkartabilirsiniz üyeliğiniz(Silver Üye) var sonuçta.
Müşterilerden yıllık ücret alabileceğiniz proje geliştirip server kirası, reklam gideri olarak kullanabilirsiniz.
Script olayı düşünebileceğim bir konu esasen hocam ancak sözüm meclisten dışarı daha evvel bir kaç alım yaptık global temaların html templatelerini alıp admin panel gömülmüş gibi bir çok script. O sebeple pek içime sinmiyor...
Önerdiğiniz satış haklarıyla bütçeme uyan bir script vb. varsa linkleyebilir misiniz ?
kimg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle yabancı bir website ya da YouTube kanalı ile ilgilenmeye başlayın paranızı bunlara yatırın ve 6-12 ay çalışın ve büyüyün. Emin olun 20 bin tl sizin için çok düşük bir para değil. Hiç durmadan araştırın ve bu şekilde ilerleyin size tavsiyemdir.
Youtube pek düşünmüyorum hocam bütçe biraz düşük kalabilir. Kafamda konseptler var ama maliyetli işler ve aylarımı koştur koştur youtube a vermek istemiyorum. Yabancı website konusunda adsense rakamları çok cezbedici ve aklımda olan birşey