TutkalApp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Verdiğiniz bilgilerin bir çoğu doğru olabilir ama test amaçlı satılmakta derken insanlara doğru bilgi verin ne testi?

Bu hesapları kullanan kişiler UDID kodlar Ekleyip onların satışını yapıyorlar. Burada şimdi herkes araştırmaya girecek bu nedir bende gireyim diye boşuna uğraşmayın Applen her ülkede Apple Store pazarı farklıdır örneğin bu UDID kodlarını 100 usd ilk bir ürünü 10 - 15 vs vs ucuza satmak için kullanırlar bunun detayı çok uzun örnek verdim sadece.

Başıma bir iş gelir mi konusuna gelince onuda şöyle örnek vereyim: Ülkemizde kullanılan kanva programını r10 sitesinde dahi yüzlerce ucuza satışını yapan var şuana kadar canvadan başına iş gelen oldumu? Bu hesaplarda yapılan işlem tam olarak bu tarz.
Bu hesapların maksimum 2 ay duranını gördüm Apple bu tarz işlemler döndüğü için hesabı kapatıyor.

Son zamanlarda hesaplar da o fiyatlardan gitmiyor artacak derken? Adamlar yaklaşık 20 Türk Apple hesap gruplarını kapattılar. Türkiye hesabı Artık şansa kaldı diyerek.
Apple Türkiye hesaplarına UDID kodu eklenmesi için 3 ila 14 günlük süre gerekmesi belirten bir güncelleme yapttı. Güncellemeden önce bir hesaba belirli sayıda kod ekleniyor du şuanda bir hesaba bir kod ekleniyor belirli bir süre bekleyip tekrar eklemem gerekiyor bu da adamların işine gelmiyor.
Bilgilendirme için teşekkür ederim, benim sattığım hesapların yayınladığı uygulamalara bakarım. Genel olarak hesap makinesi vs ya da bizimhespa gibi gelir gider programı yayınlayanlar vardı. Ama 2-3 hafta sonra hesap kapanıyordu.

Dediğiniz kodlar için güncellemeler yapıldı yakın zamanda evet ancak bu onay süresine bağlı bir güncelleme olarak lanse edildi. Şu an gecikmeli onaylarını yeni iPhone lara bağlıyorlar