3 saat önce parka gittim yürüyüşe. Bir bankta oturayım dedim. Bankın yanına gidince üstünde kedi olduğunu farkettim.
Kedi rahatsız olmasın diye soldaki banka gittim oturdum. 2 3 dk sonra kedi oturduğu banktan yanıma geldi, başını koluma dayadı.
Bende sevdim biraz. Kalktım markete gidip salam alıp vermek istedim. Tüm marketler kapalıydı.
Hayvanlardaki bilinç akıl zeka insandan farksız bence. Sadece konuşamıyorlar. Yüce Allah dil vermemiş. Yoksa zeka konusunda bence insandan farksızdırlar.
Ve kış geliyor. Umarım sağ salim tüm dilsiz canlılar kışı atlatırlar.
Benimde artık mama sipariş edip. Bu canlıların karnının doymasına vesile olmam lazım. Belki bu şekilde Ahirette durumumuz iyi olur
insanın içini okuyor,ona zarar vereceklere böyle gelmiyorlar hocam.ne güzel,seni sevip gelmiş yanına.benim evde yok ama dışarıdakileri hergün besliyorum dedigim gibi.ne zaman dışarı çıkacak olsam ilk iş yanıma mama almak oluyor böyle anlar için.daha önce bikaç defa bende bu şekilde kaldım yani kedi/köpek geldi yanıma ve beslemek istedim ama yanımda mama yoktu.dedigin gibi öyle anlar oluyor ki yakında market filan olmuyor o an yada açık olmuyor,onu orada öyle bırakıp gitmek insanı rahatsız ediyor.bu yüzden hep mama bulunduruyorum evde ve ne zaman dışarı çıksam ilk iş onu alıyorum yanıma.kaç defa telefonu unuttum,cüzdanı unuttum ama mamayı hep aldım

hayvanlar iyidir,umarım sende başlarsın bu vesileyle beslemeye