Merhabalar uzun yıllar sonrası tekrar açacağım kişisel bloğum için tema arıyorum. 2011 yılında Beyazıt hocamın namı değer
@anarschi; nin "Gene Gri" temasından 11 yıl geçmesine rağmen vazgeçemedim baktığım gördüğüm temalar hala hoşuma gitmiyor bu temayı ilk gördüğümde ki hissi hissettirmiyor. Temayı satın aldığım zaman ki teslim dosyalar hala mailimde duruyor localhostta biraz kurcaladım malum yılların verdiği gerek kullanılan eklentilerdeki fonksiyon vs değişiklikleri gerekse wordpress değişikliklerinden bozuk kısımlar oluşmuştu. Sorun çıkaran eklentiyi , hata verdiren fonksiyonları vs silerek bir şekilde geri topladım ama fark edemediğim sorun açık vs oluştu mu emin değilim. Yeni nesil generatepress vs temalardan ziyade böyle eski toprak kalitesi görüntüsü kullanılış kalitesi olan gene gri temasıdır Yakuter hocamın yTheme , Ahmet Orhan hocamın atheme tarzı ama yeni düzende sorunsuz çalışan ücretli ücretsiz tema arayışındayım, eğer bu tarz bulamazsam bir şekilde halledip ya da hallettirip vazgeçemediğim Gene Gri temamı kullanacağım ama öncesinde önerilerinizi almak istedim. Şimdiden teşekkürler