Aslında okuyup geçecek ve hiçbir şey yazmayacaktım; ama konu sahibi arkadaşın profilini inceledim. Kod satışı, çek bozdurma ve hesap satışı konularının arasına buna benzer anne-baba problemleri, ekonomik sıkıntılar veya cevabı bilinen "ne yapmalıyım?" konuları açılmış. Hesap sahibi gerçekten bu hayat hikayesine sahip kişi midir bilemem. Farz edelim ki gerçek; o zaman anne ve baba ayrı olduğundan muhtemel bir bunalım hali var. Bu da ara ara dikkat çekme, ilgi görme hali doğuruyor. Bunu da karşılamak için forumu kullanıyor. "200 liram var nereye gideyim?" ya da "otogarda kalınır mı?" gibi konular açabilmek için biraz da olsa ergen psikolojisinde olmanız gerekir. 13 yaşında çalışmaya başladım. Hem çalıştım hem de okudum. Üniversite'de de hem çalışıp hem de okudum. tek odalı çatısı yıkılmış bir gecekonduda da kaldım; ama o dönemki hayatımdan müthiş keyif aldım. Muhtemelen şu an daha depresifimdir. Geçeyim özet kısmına.

Bahsettiğin kişi isen bırak buralarda konu açıp vakit kaybetmeyi ve bir an önce kendine alternatifler ara. Marketler part-time elaman alır. Hiçbir hoca çalışan öğrenciye devamsızlık konusunda acımasızlık yapmaz! İlla okuyacağım diyorsan zaten yol bulunur. Kaldı ki ilk kayıtlar geçti, ya ek yerleştirme ile bir yüksekokul kazandın ya da bize faraza yorum yaptırıyorsun. Anne-baba problemlerinden dolayı bunalım yaşıyorsan profesyonel destek almaktan çekinme.

Eğer bahsettiğin kişi değilsen ve sadece bir pazarlama taktiği olarak bu kimliği oluşturduysan; yapma!