hakancevik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ticaret için mesaj atıp cevap dahi vermeyip saatlerce çevrimiçi kalıp mesaja bakmaya tenezzül etmeyenleri direkt engelliyorum bir daha iletişim kuramıyor mis gibi tercih
Çok mantıklı! Bir zaman sonra zaten cevap verirse engellicem moduna giriyorum
BrsSoftware adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tr kitlesi işte denizde kum tr de toxic
Bu kadar doğru bi cümle olamaz yahu
arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bizim milletle ticaret yapılmaz. valla bak. hani istisnalar var ama yok abi olmuyor. bizim ticaret ahlakımızı yok etmişler.
İnsanları yaptıkları işten soğutma derecesine getiriyolar.
KRYPTA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayatta en acı şey insanın çok çabaladıktan sonra eli boş kalması; bu forumda çoğu insan çok meşgul çünkü işi bilmiyor. Meziyet çok meşgul olup koşturmadan başarılı olabilmek arkadaşlar. Duvara bir merdiven dayıyorsunuz sonra tepeye ulaştığınızda bir bakıyorsun yanlış duvardasın. Bu yüzden herkesin kafası karışık ve kimse ne istediğini veya yaptığını bilmiyor. Bende zamanında bu psikolojideydim oradan biliyorum.
Mesajlara doğru dürüst cevap gelmiyor ve aşağılayıcı yorumlar yazılıyor konusuna gelince, İletişim tek şeyin işareti insanın güçlü olduğunun yabancı firmaların çoğu maillerinize 1 gün içinde cevap verir çünkü iletişim tek şeyin göstergesi o da güçlü olmanın. Eğer doğru dürüst cevap vermeye güç yetiremiyorsa insanlar bu forumda "ne arıyorsanız ilgi, takdir, hoşgörü" bunları aramamak gerekir. Kendinize iyi bakın...

trchalar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya yanlış anlamayın ama açılan işe o kadar alakasız ve gereksiz teklifler geliyor ki inanın okumam bile zaman kaybı. Örnek veriyorum ortalama 40 bin teklif topladığım işe 5000 TL teklif atan adama neden cevap vereyim? O adam yüzünden diğerlerine de dönemiyorum. Garip bir durum. İş konusu açmışım üstünden 1 ay geçmiş adamlar halen teklif atıyor. İnanın başlığını görünce siliyorum direk.
Bazı durumlar dışında teşekkür edip geri çevirmek yeterli oluyor diye düşünüyorum.Satıcılardan ziyade alıcılar da sıkıntılı olabiliyor çoğu zaman.