cpaneli ve litespeed i cracklı olarak daha fazla özellik adı altında çok çok çok daha ucuza veren yerler var ve bunları kullanmak için sunucuya bir script kurmak gerekiyor malum..

bu scripti sunucuya kurmak ne kadar güvenli? bu tip crackli lisanslar ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar dönüş yaparsa çok memnun olurum.

daha öncesinde arabistanlı olduğunu düşündüğüm birisi vardı mahdiydi galiba ismi bir zamanlar ondan böyle bir hizmet alıyordum reboot durumunda lisans bazen kapanıyor site kapalı kalıyordu manuel olarak lisansı aktif ediyorduk.. şimdi durumlar nasıl bilmiyorum yaklaşık 3-4 yıldır reseller kullanıyorum ve dedicated için baya bi uzağım cpanel ve listepeed için..

bilgisi olan arkadaşlar yazıp detay verirse memnun olurum.

Bu Arada: Cpanel ve litespeed e alternatif olabilecek performanslı ve kullanışlı olan mümkünse ücretsiz değilse en az maliyetli alternatif olabilecek centos/ubuntu işletim sistemleri için kullanılabilir script önerilerinde bulunursanız çok memnun olurum. ücretsiz openlitespeed kullandırdığı için CyberPanel kullanmıştım bir süre ama laravel gibi scriptler kullanırken çok sıkıntı oluyor birde bir kaç açığı sebebiyle dışarıdan sunucuya erişilebiliyor ne yazık ki... cpanelin ve/veya liteSpeed'in yerini aratmayacak öneriler için bekliyorum