FR10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Metunic'den aldığımız domainlerden birini x bir müşterimiz için almıştık ve hesabına aktarmak istedik.
Öncelikle destek ile görüşme yapıp bu işlemi yapabilir miyiz diye sorduk. Trabis ile aldığımız ön sipariş domainini, yine metunic'de bulunan bir kullanıcıya transfer edebilir miyiz? diye sorduğumuzda evet denildi. Transfer sonrası domain transfer yapılan kişinin üzerine geçiyor onun oluyor değil mi? diye sorduğumuzda evet denildi.
Bunun üzerine iç transferi başlatmak için işlem yapmak istediğimizde, henüz faturalandırılmamış bir domain transfer edilemez diyor.

Yani iç transfer yapılabilir ise, com.tr alınan domainler satılabilir demek oluyor. Trabis'de ise 3 yıl satılamaz devredilemez ibaresi var.
Bir kaç kişi daha metu ile görüşüp sorabilirse konu netleşmiş olur. Belgesiz aldığı domaini metunic'den iç transfer yapan oldu mu?
isim hala sana ait olacak diyelim ki sen istanbul.com.tr aldın ben bunu kötülüğe kulandım dedim kş whois bana ait değilki arkadaş nolur siz mahkeme mahkeme sürünürsünüz