Kripto muhabbetine çok para kaybettim, büyük bir proje için ar-ge çalışmalarını tamamladım kendime göre çok para harcadım ama yapamadım şu an yatırımcı arıyorum, araba aldım amatör sürücü olduğum için binemedim satmaya çalışıyorum araba piyasası durdu satamıyorum, kendi uğraştığım işler yolunda gitmiyor, sürekli her gün bir sorun karşıma çıkıyor, hakaret davası açılıyor (hakaret etmedim) falan filan..
Ne kardeşim sorun yani kim neden benimle uğraşıyor? Hak yemem, insanları ezmem, merhametli olduğumu ve dürüst olduğumu düşünüyorum. Neden hiçbir işim ras gitmiyor?
Hocam ülkece zor zamanlardan geçiyoruz, sinir stres seviyenizi dengeli tutun. Sabır gösterin. Daha 3 gün önce burada adsense hesabım kapandı diye konu açtım. Yabancı sitelerim gitti, kazanç kapım gitti derken önüme farklı kapılar açıldı şimdi. Çünkü neden oturup düşünmedim neden böyle neden böyle oluyor diye... Önüme baktım yoluma devam ettim. Bulunduğunuz ortamda çok sabit kalmayın, ruhunuzu dinlendirin. Gece uykusunu almaya dikkat edin. En önemlisini veriyorum: Kendi kendinizin mental doktoru olun. Şöyle ki; sürekli telkin yoluyla daha iyi olacak daha iyisi olacak, ben yaparım, evet ben zaten bunu yapabilirim. Bu konuyu kolay öğrenebilirim. Sürekli pozitif telkin yapın. Hatta negatif sözleri ağzından eksik etmeyen insanları hayatınızdan çıkarın. Onun yerine pozitif insanları arkadaş edinin. Yoksa sürekli kötü olacak kötü olacak... diye dolaşırsanız erken yaşlanıp, sinir stres kaygıdan erken ölürsünüz. İnsanı hasta eden fiziksel hastalık değil mental hastalıktır. Konuşmak istediğinizde bana yazabilirsiniz, dinlerim. Ben sizin başaracağınızı düşünüyorum. NEXT!