Merhabalar. Bir çok arkadaş bunun üzerinde dayanıyor nedense. Google Adsense öğrenerek para kazanabilirsin. Site açarak ve s falan filan. Peki ben bunun hakkında kısaca söylemek gerekirse hiç bilgisi olmayan biriyim. Ama zamanında bir YouTube hesabı açtık falan filan ama baş tutmamışdı o pinli Adsense hesabı falan almıştık birilerinden ve s kısacası baş tutmamışdı ama ben bu işden nasıl para kazanabilirim?
Bu işden Azerbeycanda kar edenler vardır bilen insanlar vardır ama nasıl gelişdiler bilmiyorum. Kısaca bunu anlatan veya bana bu konuda bir yol gösteren birileri olursa sevinirim. YouTube falan benlik değil. Ben video çekerek para kazanmak istemiyorum ama site açarak falan o olabilir. Bu işe yatırım mı yapıyoruz? Yapıyor isek ne kadar yatırım yapıyoruz ve ayrıca bununla ilgili bir video izledim YouTube'da arkadaş o kadar çok şey anlattı ki, sanki soyudum. Yok kendin blog yazacaksın yok Adsense anlarsa banlar falan filan. Arkadaşlar kısaca doğru dürüst birşey bulamadım. Kısacası para kazanmak istiyorum ama detaylı bilgi veren yok bu konu ile ilgili.