14.09.2022 Tarihinde Netspeed internet sağlayıcısı için başvuruda bulundum, yasal olarak 7 gün içeresinde kurulum gerçekleşeceğini söylediler (tam emin değilim bu süresi için). 17.09.2022 tarihinde ise aktivasyon süreci başlatıldı ve ankastre bağlantısı yapıldı, o gün içinde bana 48 saat içerisinde belirttikleri numaradan arayacaklarını söylediler. 19.09.2022 olduğunda ise sabah bir numaradan arama geldi, kendilerini netspeed müşteri temsilcisi olarak tanıttı ve benim kişisel bilgilerimi doğrulayıp Dijitürk'ün kampanyaları hakkında bilgi verdiler (Netspeed müşteri hizmetlerini aradığımda bu yapılan bilgilendirmeyi onların yapmadıklarını söylediler, d*landırıcı olduklarını belirttiler). Daha sonra bende tekrar Netspeed müşteri hizmetlerini arayarak (Bu aramayı ben değil onların yapması gerekiyordu ama yapmadılar) evde kurulum için randevu oluşturmak istediğimi söyledim. 19.09.2022 saat 17.02 gibi bir arama yaptılar ama müsait olmadığımdan açmam mümkün değildi ve o gün bir daha arama yapmadılar.

Bugün saat 14.00 gibi tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve tekrar evde kurulum için randevu talep ettim, ve aramalarını bekledim ama hiç kimse randevu için aramadı ben tekrar saat 17.00 gibi Netspeed müşteri hizmetlilerini aradım ve neden aranmadığımı söyledim ve benimle konuşan müşteri temsilcisi "saat 14.30 gibi 3 defa arandığımı ve telefonlara cevap vermediğimi" söyledi. Hiç bir arama yapılmadığını telefonun o saatlerde açık olduğunu ve sizin aracı firmanız yalan beyanda bulunduğunu söyledim. Daha sonra 3. defa eve kurulum için randevu araması talep ettim ve 30 dakika içerisinde aradılar ama randevuyu 23.09.2022 tarihine verebileceklerini söylediler. Yani belirttikleri 7 gün kurulum 10 gün olacaktı ve ben bundan memnun olmadığımı başvuru iptalinde bulunmak istediğimi belirttim. Müşteri hizmetlerini aramamı söylediler.

Netspeed müşteri hizmetlerini aradım ve onlardan hizmet almak istemediğim başvurumun iptal olmasını istediğim belirttim, buna istinaden benimle ilgilenen müşteri temsilcisi bir süre hatta beklettikten sonra iptaliniz için gereken birimde talep oluşturdum dedi. Ardında sizden almadığım hizmet ve imzalamadığım sözleşme için bir fatura veyahut ücret çıkacağını sorduğumda çıkabileceğini öne sürdü. "Aktivasyon 17.09.2022 tarihinde yapıldığı için fatura kesilebilir bir ücret çıkabilir ve 48 saat içerisinde iptal birimden detaylı bilgi verilecektir" denildi.

Önce kişisel bilgilerimi piyasaya sürüldü sonrada imzalamadığım sözleşme için ücret ödeyeceğimi söylediler, bildiğiniz bir sözleşme imzalamadım evde kurulumda gerçekleşmedi evde kurulum gerçekleşseydi o zaman evrakları da imzalamış olacaktım. Bunlar neye göre benden para alacaklar onu anlamış değilim. Eğer fatura keserseler nereye başvurmam gerekiyor?