lolembi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle tavsiye etmem en etkili boombutter. Kepeğe ve deri hastalığına bire bir.
Siz öyle sonuç aldıysanız doğrudur hocam ben bu şekilde sonuç aldım ve öneriyorum kendim denediğim için.

Screwy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende yaklaşık 2011 yılından beri bu hastalıktan kurtulmaya çalışıyorum. Dediğiniz gibi bende binbir doktor gezdim, şampuanlar, haplar v.s. saymıyorum bile. Dediğiniz şampuanı da kullandım ama bir süre sonra etki etmedi. Bu hastalık kişiden kişiye farklılık gösteriyor büyük ihtimalle. Çünkü hastalık birçok kişide kullanılan ilaca karşı bir bağışıklık kazanıyor sanırım. İlaçların etkisi bir süre sonra bitiyor ve sonrasında ara verip tekrar kullanınca etki gösteriyor.

Bu hastalığın kesin bir tedavisini ben bulamadım ne yazık ki
Çok geçmiş olsun hocam o kaşıntı ve kabulanma evresine dönmek istemiyorum umarım etkisi devam eder sorun yaratmaz benim için. Geçmiş olsun.

meericcc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şunuda ekle hocam yaninda evet yuzde yuz etkili egzema birakmiyo ama saçlarinda hepsini alip goturuyor.Kel kalmak isteyen kullansin.Çok seyreklestiriyor.İçindeki madde sac dokuyor.

Kişiden kişiye değişiyor olabilir hocam ırsi bir durum olabilir. Saçlarım aynı 7 aydır kullanımda.

AnilD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam. Ben de aynı rahatsızlıktan müzdaribim. Eskiden Dermovid sürünce bir süre geçiyordu ancak artık bağışıklık kazandı sanırım. Çok fazla bu şampuandan iyi ve kötü yorum okuduğumdan şüphelenip almamıştım. Şimdi denemeye karar verdim Eskiden bazı alışveriş sitelerinde uyguna kampanyayla düşüyordu. Siz nerden tedarik ediyorsunuz?

Kendim deneyip almıştım memnun kaldım toplu sipariş verdim hocam. Şu an fiyatlar uçmuş ama çare buysa yapacak bişey yok. Trendyol ve Happy Cennter tarzı yerlerden alıyorum.