Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben teşekkür hocam güzel söyleriniz için (: teknik kısımdan çıkıp halka yayma konusunda biraz sorun yaşıyorum, yakında çözeceğim sanırım.

Itachi'yi yeni fark ettim pek dikkat etmemiştim. Benim bu konulara merakımın sebebi narutoydu zaten, rasengan yapmaya çalışıyordum :d (Telekinezide psi ball dediğimiz şey ona baya benziyor)

Hocam rüya konusunda evet kimyasal maddelerin etkisi olduğunu bende duydum, bu çok normal zaten. Ama neyin, hangi oranda, nasıl, ne sıklıkla alınacağı gibi net bilgiye sahip değiliz. Çalışmalar yapılıyor olsa da bu kadar net şeyler duymadım. Ha diyebilirsiniz baş ağrısı içinde hangi madde ne kadar, nasıl... alınacağı söylenmiyor diye ama en azından onun kendine özel ilacı var. Rüya, rüya kontrolü içinde ilaç çıkarsa isteğe göre içiler bilir ama konularda ilaç içilmesini doğru bulmuyorum.

Epilepsi vb. rahatsızlıklarınız yoksa;
İlaç yerine eğer isterseniz idoser dinleyebilirsiniz. Idoser, oluşturdukları frekanslar ile beyin dalgalarını değiştirmeye çalışıyor. Örneğin lüsid rüya gördüğünüz sırada yayacağınız dalgaları taklit edip size göndererek bir nevi sizi zorla o duruma sokmaya çalışıyor.. Bu sebeple ben bunu da pek tavsiye etmiyorum yapay şeyler konusunda biraz takıntılıyım (: Ama ilaçlar ile kör atış yapmaktansa amacına uygun hazırlanmış idoser bence daha faydalı. İlgilendiğiniz konu için konuşuyorum tabii, beyin ve vücut sağlığına zararları konusunda bir şey diyemem.

YouTube'da "idoser lucid dreaming" şeklinde aratma yapabilirsiniz. Sonuçlar çoğunlukla doğrulanmış bir YouTube kanalına ait, onlar işinize yarayacaktır. Yine de dinlemeye başlamadan önce araştırma yapabilirsiniz. Etkiyi artıracak dinleme yöntemi, eğer varsa dozların kullanımı gibi şeyleri öğrenmeniz iyi olur.
Tamamdır, deneyeyim bakalım
Naruto gerçekten mükemmeldi, karakterlerin hikayeleri vs. Halen açar açar müziklerini dinlerim mesela. Benim için yüzüklerin efendisi gibi bir şey. Psi ball olaylarına pek inanasım gelmiyor hocam benim, youtube de yapanlarda sanki hileyle yapıyor gibi. Tanıdık biri yapsa inanırım ancak, siz yaparsanız bir gün haber edin bana mutlaka