Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sözleşme bitiş tarihinden önce çıkmasını belirttiyseniz ve kanıt niteliği taşıyorsa bu sizin adınıza olumlu olabilir. Fakat diğer türlü sözleşme bitiminden önce ihtar veya yazılı olarak belirtmediyseniz o kısım iptal.

Benim bildiğim 5 yılı tamamlamış kiracılar için kira eşitlemesi yapabiliyorsunuz. Yani resmi prosedürlerden geçerek kirayı piyasa değerlerine çekebiliyorsunuz. Yan dairede 7000 e veya civarda aynı tutarlara oturanlar var ise bu şekilde kirayı arttırabilirsiniz. Kendisine de bunu söylerseniz belki korkarak çıkmayı kabul edebilir.
İşte korkutup kışkırtmadan çözmeye çalışıyorum umarım öyle de olacaktır... Teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Ben 7000 i veremiyorum zorla mı çıkartcaksın buyur çıkart cümlesini kurması bile en az 3 sene kaybettirecek bize malesef.