ErolBakir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba genel konularımı hep hızmet almak ıcın oldu projelendırılebılır 1 tl lık urun bıle varsa alabılırız . Actııgımız konularda onlarca kısıyle gorustuk ve anlasma yapıldı . Kullanıcı adım ısım gıbı duruyor ama Erol Bakır Sırket ısmıdır erol bakır hedıyelık esya sanayı .... dıye . Konularıızı okuduysanız bızım toptan ıracatımız var ve bılısım yonune de ekıp topladık ve buu yonde yatırımlarımız oluyor . adamlar 25 lıralık domaını alır reklam veremez bıze guzelk bır teklıf ve stratejı gelır bız ayda 300 bın reklam da verırırz . amac kazanmak yanı . bılısım sektorunde yeı olunca ve fıkır almaya calısınca ne oluyor onu anlamadım acıkcası Siz bılmedıgınız konuya bılmeden bılıyormus gıbı mı atlıyorsunuz ogrenıp mı gırıyorsunuz ?
Iste bu konuda tezat durum var hocam.
Bu tescilli domaini alan ve yorumlamaya sunan sizsiniz.
Yani o kadar yatırım yapan bir insan neden
Hızır acil domainini alır ona anlam veremedim.

Com.tr uzantılı domain asıl amacı ticari faailet veya şahıs ismiyle şahısa özeldir siz Hızır acil ile ticaret yapmalısınız ama o sınıfta tesciliniz yok kaldı ki ibb nin ismi diye konuya belirtiyorsunuz tescili olan ibb buda dürüstlük ilkesine aykırı (marka patent) konusunda dürüstlük ilkesi vardır.

Yani ben araştırıp bilgimle yorumladım ve anlam veremedim
Domain com olsa sorun yok ama com.tr marka konusunda sorun teşkil edebilecek bir uzantıdır

Diğer domainler içinde araştırma yapmıştım ama siz en iyisini biliyorsunuzdur.

Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim.