Bu zihniyet olduğu sürece umarım daha da beter olur sağlık sistemi. Bu olayla egonun ne alakası var? Yaşananların hepsi müstahak bize. Çalışma şartlarını bilmeden konuşmak kolay. Örnek olarak 3 kişinin çalışması gereken yerde 1 kişi çalışıyor. Nasıl yetişecek bu adamlar? Mesaiden çıkıp nöbete gidiyorlar. Sadece doktorlar değil tüm devlet memurlarının durumu aynı. Sorun çalışanlarda değil sistemde. Sorun sistemi yapanlarda değil, sisteme karşı çıkmayıp çalışanlara eleştirenlerde. Günah keçisi aramayı bırakıp büyük resmi görmedikçe durum her geçe gün daha da kötü olacak.
Emin ol işini doğru düzgün yapan onlarca kişi var egosu ile iş yapanlar defolup gitse zaten düzelecek. Koltuk işgal edenler çok fazla. Geçen gün randevum var doktor başka hastaneye gitmiş MR için doktor imzası lazım dediler ki başka bir doktora imza attırın sıra numarası almanıza gerek yok. Kapının önündekilere durumu anlatıp girdim dedim ki 30 dakika sonra MR'ım var durum böyle böyle... "Üff! Ne sıra bozuyorsunuz be ne imzası bu böyle şimdi?","Hastası ayrı dert imzası işi ayrı." bende dedim ki o zaman bi zahmet .. git başka iş yap keyfin yoksa üşeniyorsan ver kaşeyi de ben vurayım dedim.
Böyle insanlar olduğu sürece ben bunları gördüm televizyonda görüyorum valla şu oldu bu oldu diyorum gidin birde dövenden dinleyin neden dövmüş diye.