Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sevindim hocam hep iyi ve sağlıklı olsun (:

dini boyutu katmazsak.. rüyaların “gün içinde edinilen bilgilerin işlenmesi sırasında oluşan rastgele görüntüler” ve “bizi psikolojik olarak hayatta yaşadığımız durumlara hazırlamak için beynin oluşturduğu senaryolar” yönünde iki tanım/görüş var. en azından benim ilgimi çekenler bunlar. rüyaların mantıksızlığını düşünürsek ikisinin karışık olduğunu düşünüyorum. sizde aynı rüyaları gördüğünüze göre küçükken baş etmeniz gereken zorlu bir durum varmış ya da farkında olmadan onu gözünüzde büyütüp zorlu bir hale getirmiş olabilirsiniz diyebiliriz sanırım (:
Dün udemy de ki tüm eğitimi bitirdim hocam, emeğinize sağlık çok güzel olmuş. Anlatım tarzınız vs. gerçekten çok iyi. Evrim Ağacı kanalını takip ederim mesela, hiç fark görmedim, çok akıcı ve güzel anlatıyorsunuz. Bence bu tür konularda konuları daha fazla geniş yelpazeye yayarsanız milyon aboneli kanal yaparsınız gibime geliyor.

Videolardan sonra yattım ama lucid olmadı, pek rüya görmedim bu gece ya da aklıma gelmiyor. Bir kaç yerde de şöyle bir şey okudum. Bazı ilaçlar alarak (alzheimer ilaçları) rüyaları daha net görenler oluormuş. Yani rüya kontrolü için bu ilaçları içenler oluyormuş. Bu konuda ne diyorsunuz, önerir misiniz.

Bu arada son olarak bende naruto fanıyım