GreenLight adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Yakın zamanda hayatımda büyük değişiklik yaparak ve büyük risk alarak bir projeye adım attım. Bu projede yazılım konusunda destek olan @SizerSoft; 'a teşekkürler.

Hiç bir zaman kabullenemediğim çalışma sistemine ayak uyduramadım ve kendi yolumdan gitmeye karar vermiştim. Zor zamanlar geçiyorum. Ama inancım tam. Umarım isteklerim ve çalışmalarım umduğum gibi devam eder. Burada birçok kişi amaçlarını ve isteklerini erteliyor veya ertelemek zorunda kalıyor. Çevre ve aile baskısı birçok kişinin inancını yok ediyor. Kafanızda bir fikir bir proje varsa varınızla yokunuzla savaşın. Uğraşın emek verin. Allah emeklerin karşılığını verecektir inanıyorum. Yaşım 28... Nişanlıyım. En büyük desteğim nişanlım zaten. Her zaman yanımda oldu ve bana inanıyor.

Yaşınız veya şuanda olduğunuz konumun hiç bir önemi yok. Hayallerinizin isteklerinizin peşinden koşun. Paraya değil mutluluğa koşun. Mutlu olduğunuz işte çok para kazanırsınız zaten. Ben her zaman sabit bir gelir yerine sıfırdan ancak ucu olmayan işlere aşık olmuşumdur. Yakında güzel haberler ile gelmek istiyorum. Bu yüzden dualarınıza ihtiyacım var. Hayırlı forumlar herkese.
Cuba admin panel görüyorum orada. En sevdiğim admin panellerinden gayet şık. Hocam dediğin gibi hayallerin peşinden koşunca gerçekten yakalıyorsun php'i öğrenemem yapamam diyordum her gün 16 saat net ilgilendim şuan e ticaret yazarım.
Sadece 2 ayda. Azim+İstek=Başarı fakat bunlar için ise ciddi bir zaman gerekli.

Başarıya giden yolda hayırlı yolculuklar, başarılar .