her hastane sorununuza çözüm bulur ama eğitim araştırma hastanesine veya şehir hastanesine gitmeyi deneyebilirsiniz
Şişli Etfal'e giderim hocam en yakın o gibi
genelde akrep sokması nedeniyle gelenlerde şiddetli ağrı şikayeti oluyor onun dışında rastlamadım ben ağrının bölgesel kalması normal ama vücuda yayılması tehlikelidir
özellikle evde bebek/çocuk varsa onları korumak gerekiyor hocam sakin olun
Evde çocuk 14-15 yaşında var hocam bir şey olursa sakin olup kolonya ile temizleyip buz koyup çok oynatmadan ısırlan bölgeyi kalbin altında tutarak doktora gideceğiz
Hocam rutubeti çok severler muhtemelen çatı katı olduğu için zehirlidir yüksek ihtimal dikkat
Hocam mevsimlerden ama her yer rutubetli
Evet çoğu hastane çözer hatta bu durumların çoğunda hastanede müdahaleye gerek kalmadan ilkyardım yeterli oluyor ama çok telaş yaptığınız için hızlıca ilkyardım yapıp hastaneye gitmeniz daha mantıklı.
Hocam yorumunuz için çok teşekkür ederim gerçekten biraz rahatlattı ben 1 saate filan hastaneye gitmezsek ölebiliriz vs diye bekliyordum
Akrepler tamamı siyah renkliyse zehirlidir ve o cins akreplerse satın alabilirim sizden
Hocam karanlıkta tam belli olmadı renklerine bakmadım ama yakalayıp size getirecek cesaretim yok işin gerçeği