Üniversitelerdeki işletme dersine giren profesörlerin hepsi neden milyoner değilse o yüzden değiller.
Bir şeyi biliyor olmanız, o şeyden maksimum şekilde verim alabileceğiniz anlamına gelmez. Sermaye, disiplin, özveri, emek ve bence şans(dış faktörler) çok daha belirleyici.
Forumdaki zaten eğitimlerin %80 i zengin etmez ama yine de olaya bakış açınız değişsin diye yazdım.
Üniversitede işletme dersine giren profesörlerin çoğu akademisyen oldukları için milyoner değiller. Zira onların zenginlik karşısındaki ana ölçütleri maddiyat değil bilginin kazandırdığı "maneviyat"tır. İdeal olanı anlatırken de yine çok okur, araştırır ve kurallara uyarak anlatım gerçekleştirirler. E-bookların maalesef çoğu teknikten ve pratikten yoksun. Google search bilgileriyle dolu. Yazım ve noktalamadan da mahrum halde... Bu uzmanlık anlamını ne yazık ki taşımıyor. Bu bakış açısını değiştirmeme ihtiyaç var mı sizce? Yoksa insanlar gerçekten uzmanlaşmak için bol bol kitap okuyup denemeler yapmaya daha mı çok değer vermeli?
Bir de bu şekilde değerlendirin. Beni anlayacaksınız
Değerli yanıt için teşekkür ederim