Bu sene Türkiye tatilinde paraciklari harcadıktan sonra eski Citroenemin arızalı olduğunu farkettim..
Bütçem çok kısıtlı idi. Sonra bu Ford C max 2006 modelin aynısının tipkisinin beyaz rengini Belcikada buldum..Ödediğim fiyat 1000 euro..Türk parası ile 18 bin TL..Türkiyede gördüğüm kadarı ile fiyatı 250,300 bin TL lerde..
Ama konumuz tabiki Türkiye piyasası değil..
Araç alım satım piyasası Belçika ve Almanyada da oldukça hızlı ve hareketli..Bu aldığım araci iyi bir temizlikten sonra 2500 euroya kadar geri satabilirim..1500 euro kadar bir kârim olur.
Sonra şunu düşündüm..Üç beş sermayeder arkadaş bir araya gelsek ve Belçika, Almanya içi arac kelepir araçlar yakalayıp satışını yapsak..Türkiyeden küçük sermayeler ile Avrupa ici arac alim satımı ile ilgilenecek arkadaşlar varmidir?
Bendeniz Almanca ve Fransızca konuşuyorum..
Arabalardan da az çok anlarım. Şimdiye kadar alıp sattığım hiç bir araçtan zarar etmedim. Avrupa Birliği içinde olduğu için hertürlü araci Almanyadan Belcikaya yada Belcikadan Almanyaya şeklinde gümrüksüz, masrafsız alıp satabilirsiniz..Üç beş kişilik bir sermayedar iş grubu ile hergün yeni fırsatlar yakalayabiliriz. Hergün alıp hızlıca satışını yapabiliriz. Bütün satis sitelerine hakimim..
İş ortaklarımdan beklentim kendilerine vereceğim satis siteleri gibi bilgiler üzerinden fiyatlari karşılaştırarak kelepir araçlar, fırsatlar kovalamalari ve tabiki satın alınan araçların alım maliyetlerine de benimle ortak olmalarıdır. Alış fiyatı şeffaf, satis fiyatı şeffaf olacaktır. Alınan bir arabaya duruma göre tek ortak ile de birden fazla ortak ile de girebilirim..
Burada ortaklar arama sebebim sermaye konusundaki oluşacak avantajlar ve binlerce araci araştırma konusunda bana zaman kazandırması konusudur..
Böyle ciddi ciddi biraz sermayem var..Sonuçta arac. Ölmez kalmaz. Büyük zararlar ettirmez. Hem de döviz ile kazanc elde ederim diyen gerçekten ciddi arkadaşlar var ise detaylari whatsapp üzerinden paylaşacağım kendisi ile..
Dieses Angebot habe ich bei 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗲.𝗱𝗲 gefunden:
Ford C-Max 1,6TDCi 80kW DPF 2 Hand TüV neu Scheckheft
Erstzulassung: 10/2006 Kilometerstand: 158.624 km Kraftstoffart: Diesel Leistung: 80 kW (109 PS)
Preis: 2.500
https://link.mobile.de/e5sxKStZecP5S2FJ6