Tradingviewden gelen alarmlar ile al ve sat yapacak bot yaptırmak istiyorum.
Kendi indicatörümden gelen al sat sinyalleri ile futures işlem yapacak. tabi belli değişkenler çerçevesinde.

İşlem tutarı : 20 dolar 20 marjin olacak yani 400 dolarlık işlem açacak ( Burası eğişken olacak ben ayarlayacağım )

Aynı anda açık sadece 2 işlem olacak. ( değişken olacak

Alarm gelir gelmez hemen piyasa emrinden işlemi açacak, işlemi yüzde 0.4 karla kapatacak yani 20 x de yüzde 8 ile ( buda değişken olacak ben ayarlayacağım )

Eğer mevcut bir işlem açık ve bu işlem yüzde 100 zararda ise yeni işlem açmayacak yeni gelen alarmı kale almayacak ( değişken olacak ben ayarlayacağım )

mevcut işlem yüzde 150 zarara gelince 10 dolar yani 200 dolarlık ekleme yapacak. ( iki değer de değişkende olacak ben ayarlayabileceğim )

son olarak api izin veriyorsa tam bilmiyorum, 100 dolar ana paranın üstündeki tüm bakiyeyi spota aktaracak düzenli olarak. ( işlemi kapatınca 100 dolar üstünü spota aktaracak ) ( buradaki 100 dolar üstüde değişken olacak )

masaüstü yada web ortamında olabilir farketmez.
ama sanırsam web olması daha kolayıma gelir.

Marjin işlemleri cross 20 x açacak sürekli.

aynı anda bir kaç api bağlayabileceğim farklı ekranlarda yöneteceğim..

Fiyat bilgisini ve süreyi gönderiniz lütfen bütçe diye sormayınız. Bir deneme yapıyorum işlem yapacağım tutarlar zaten çok az.

Botun çalıştığını görünce binance pay ile ödeme yapacağım. o yüzden usdt olarak söyleyin ücreti lütfen.