Arkadaşlar selamlar iyi forumlar diliyorum. Uygulamada istenen özellikler aşağıda.

- Müşteri kayıt sistemi
-Müşteri para puan sistemi ( yapılan iş kadar örnek 400₺lik iş yapıldı %5 hesaba para birikecek oran panelden belirlenecek. Ayrıca iş yaptırmaya devam ettikçe rank sistemi olacak ve kazandığı yüzde artacak.
- Müşteri referans sistemi her kayıt olup iş yaptıran müşteriden ilk sefer örnek 25₺ + her referanstan para kazanacak ( benim getirdiğim müşteri iş yaptırdı %2 bana para kazandıracak oranlar panelden belirlenecek)
- Müşteri Doğum günü özel indirim kuponu özelliği oran panelden belirlenecek ve sms bildirimi gidecek.
-Her müşteri datası panelde bulunacak ve toplu SMS göndermemi yapılacak ( pazartesi fönde %20 indirim gibi)
- Mobil uygulamayada banner alanı işte trendyol gibi ( her pazartesi şunda indirim, işte özel günlerde indirim 23 Nisan gibi çeşitlendirilecek)
-müşteriye puan tanımlamak için ürünler gerekli (fön, saç kesimi, boya vb bunları eklenecek bir sistem müşteri panelindede gözükecek yaptırdığı işler fiyatları ve kazandığı puan)
- Çalışanların özel yönetimi olacak şu şekilde yapılan işi sisteme girecek fiyat vs olarak seçerek üyelere puan vs kazanma bu şekilde olacak
- Uygulama üzerinden bildirim sistemleri firebase, onesignal
- haftalık veya aylık çark sistemi ( çarkı çevirecek işte ücretsiz fön, ücretsiz makyaj gibi)
-Admin paneli ( firebase olmayacak) php olacak