WEBYON adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir zahmet aç mevzuatı itiraz şartlarını da sen oku hepsi açıkça yazıyor. Burada sana tek tek maddeleri yazacak halim yok.

Domain sahipliği değiştirilemiyor daha bundan bile haberin yok.

Çözüm merkezine itiraz edilen marka ile ilgili ilişkisi bulunan kişiler itirazda bulunuyor aç onu da bul detaylarını oku.

Ayrıca burada kişisel polemiğe girip tanımadıģın insanlar hakkında ithamda bulunma.

Sana burada bir şeyleri yanlış bildiğini anlatmaya çalışıyorum, vakit ayıriyorum terbiyesizlik yapıyorsun.

Fazlada uzatma ne olduğunu belli ettin zaten. Kendi ahlakında insanlarla muhatap ol.

daha yazdığımı okuma zahmetine bile girmemişsin. ben domain sahipliği demedim hesaplar arası transfer dedim.

hayırdır kardeş ahlaksızlık olarak ne yapmışım küfrmü ettim veya başka bir kötü sözmü söyledim sen benim ahlakımı sorgulamayazmsın
işte boşuna dedmişler cahille girme tartışmaya kaybedersin diye işte büyük sözü dinlemememin ceremesi asıl böyle konuşarak ahlakını sen belli ettin

insnaları bir daha yanlış yönlendirme sakın. mevzat nedir önce oınu bi öğren mevzuatın ne olduğunu bilmeden mevzuat okumanın bir faydası yok bak mevzuatta yazan şeyleri yorumlaman bile yanlış .

KENDİN İŞARETLEMİŞSİN AMA OKUMAMIŞSIN BİLE SONRADA BİLİYORUM DİYE GEZİYORSUN ORTALIKTA

EN SON CÜMLEDE DİYORKİ ÖNCE UÇHS KARAR VERECEK SONRA UYGULANMASI İÇİN BTK YA BİLDİREKECEK BTK DA MEVZUATINA BAKACAK KARAR BELİRLENEN ŞARTLARA UYUYOR MU SONRA KARAR VERİRİ TAMAM DERSE İPTAL OLACAK DİYOR YANİ 1 TEK UÇHS KARARI İLE OLMUYOR DİYOR BTK DA TAMAM DİYECEK DİYOR .

daha okuduğunu bile anlamıyorsun. uçhs kararı ile olmayacak yani denetimi btk yapıp son kararı btk verecek ki oda son merci değil bununda itiraz mekanizmaları olacak illa ki yani bu işe kimse girmez giremez artık anladıysan çıkıyorum konudan