WEBYON adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yetkili ağızlardan bilgi almamışsın,
Mevzuatı okumamışsın gelmiş burada akıl yürütüyorsun.

Konuyla ilgili sorular soruldu cevaplar alındı, sen de biraz oku bilgi sahibi ol istersen konu hakkında. Hala mantıken akıl yürütüyorum diyorsun, akıl yürütülecek, tahmin edilecek konular değil bunlar.

Sistemin nasıl işleyeceği, mevzuatı daha faaliyete geçmeden yayınlandı, bugünün konusu bile değil.

daha mevzuattan bir habersin. türkiye de mevzuat her zaman yoruma açıktır. önce bunu bi öğren orya domain brker veya bilişim hukuku yazmakla olmuyor sen daha okuduğunu anlayaıp yorumlayamıyorsun. orada ne yazıyor uyuşmazlık çözüm merkezi hakem heyeti kararı diyor. böyle bir karar için kim başvuracak kim böylr bir uyuşmazlık kararı çıkarabilecek diyorum. ama anlamamakta inat ediyorsun hiç bir şey çıkmaz bu işten kimse başvurmaz başvursa da sonuç alamaz var mı böyle çıkmış bir karar bana karar göster mevzuatta böyle bir şey yazıyor olması insanların elinden domain alınabileceği anlamına gelmez böyle bir karar yoksa boşa insanların kafasını karıştırma insanları yanlış yönlendirme şuan dayanaksız elinde belgesiz boş bir konuşma içindesin. sırf insnaları yanlış yönlendrime diye yazıyorum yoksa ilk dediğim gibi seninle tartışacak değilim. ama insanlarıda yanlış yönlendirmene izin vermem. türk milleti ne çektiyse bilgisiz insnalardan çekti. önce öğren sonra cevap ver insanlara 3 yıl satılamayacak diyor ancak domaini kaydettiğin firma içinde hesaplar arsı domain devri yapabiliyorsun. buna nediyeceksin satış yasak olsa buna da yasak koayarlardı. o yüzden daha fazla bilgiz bilgi vermeye kalkma artık insnaların kafalarınıda karıştırma daha öncede bu konular burada trabis açılmadan öncede konuşuldu mevzuat incelendi ve bu işi bilenler tarafından yorumlandı.