Sokrat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeş seninle tartışacak değilim bu konuda bekleyip göreceğiz bakalım hangimiz haklı. mevzuatı henüz okumadım. ancak birazcık mantık yürütmek bence yeterli diye düşünüyorum. com bir domainle şuan aynı standarda geldi bu iş yani artık marka tesciline ihtiyacınız yok haksız mıyım? istediğiniz bir domaini direk alabiliyorsunuz peki o zaman gidin tescilliniz ile örnek veriyorum ben hamam ismini kaydettim hamam.com.tr yi istiyorum diye bi itiraz edin bakalım ne cevap alacaksınız ? ilk gelen alırda marka murka tanımazlar sadece markaya zarar veririsen o zaman sıkıntı. ben düşünüyorum zaten mesele ondan açık bir şekilde anlıyorum. siz merak etmeyin zaten benim işlerim mevzuat ile daha mezuatı okumamış olmam DÜŞÜNÜP fikir beyan edemeyeceğim anlamına gelmez. ben zaten burada kimseyi yönlendirmiyorum. sadece eski uygulamaları baz alarak neler olabileceği ile ilgili yorum yapıyorum buda beni ilgilendirir seni değil. bu işi yapacak adam zaten yetkili ağızlardan bilgi alır veya mevzuatı okur.
Yetkili ağızlardan bilgi almamışsın,
Mevzuatı okumamışsın gelmiş burada akıl yürütüyorsun.

Konuyla ilgili sorular soruldu cevaplar alındı, sen de biraz oku bilgi sahibi ol istersen konu hakkında. Hala mantıken akıl yürütüyorum diyorsun, akıl yürütülecek, tahmin edilecek konular değil bunlar.

Sistemin nasıl işleyeceği, mevzuatı daha faaliyete geçmeden yayınlandı, bugünün konusu bile değil.