Merhaba arkadaşlar İnstagram hesabımla ilgili bir sorun var ve çözemiyorum yardımcı olursanız sevinirim, konuya gelelim.

İnstagram hesabıma 25 yaş sınırı koydum ve hesabımdan çıkış yaptım, şifresini unuttuğum için hesaba giremedim ve şifremi unuttum yaparak sms & mail ile girmek istedim fakat hiçbir şekilde şifre yenileme maili ve sms gelmedi minimum yaş koyduğum için, gelmeyince kurucu ekranından girmek istedim fakat burada da help merkezine attı
mailden revert atmak istedim revertleri de geçersiz kıldı en son facebook hesabım bağlıydı ve her zaman facebook ile bağlanarak girerdim facebook ile giriş yaptığım'da fecebook ile hiç bağlamamışım gibi davranıyor neyse en son instagrama manuel olarak bir taslak yapıp şifre maili gönermesini talep ettim onda da sonuç olmadı en son meta business suite diye bir uygulama ile facebook ile baglanarak instagram hesabimdaki mesalara girebildim uygulama uzerinden instagram mesajlarim gozukuyor ve mesaj atabiliyorum ama hesaba hala giris yapabilmiş değilim bunu nasıl çözebilirim yardimci olabilirseniz sevinirim, iyi forumlar.