Öncelikle geçmiş olsun.

Ben de qnb finsans bankası üzerinden dolandırılmaktan kıl payı kurtuldum.
Normal şartlarda ben çalıştığım bankaların telefon numaralarını telefona kaydediyorum ki hangi banka arıyor direk anlıyayım.
Qnb de o günki maaş müşterisi olduğum bankaydı. Numarasını da normalde ezbere de biliyorum.
AKşam üzeri mesai bitmek üzere ve yetiştirmem gereken işler varken telefonum çaldı. Göz ucuyla numaraya baktım numara qnb finansbankın numarası gibi duruyordu açtım o şekilde tanıttılar zaten.
Karşı taraf konuşmaya devam ediyor ama benim aklım numarada kaldı telefonda neden ismi çıkmadı diye.
Zaten çok müsait değildim birde üstüne numaraya kafam takılınca şuan müsait değilim daha sonra arayabilir misiniz dedim . Ne zaman aramamızı istersiniz dedi 2 saat sonrası söyledim ve kapattım.
Sonra numaraya sakin kafayla tekrar bakınca numaranın başında ekstradan ülke kodu olduğunu farkettim.
Yurt dışından arama yapılmış ülke kodu hariç geri kalan no aynı ama öyle bir ülke seçmişler ki hiç dikkat çekmiyor.
işlemlere devam etsem belki de bir vurgun da ben yiyecektim. Verilmiş sadakam varmış.
2 saat sonra arayan falan da olmadı tabi haliyle...