Weraskan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bir durumda ne yapmak gerekir? Bilgilerimin satılmış olma ihtimaline karşı nasıl önlem alabilirim?
adım adım yazayım

1.si banka hesaplarınızın bir tanesine paranızın büyük kısmını yükleyin
2.si onun internet alışverişini kapatın
3.sü limitlerinide çekebildiğiniz kadar düşüğe çekin
4.sü sanal kartı rahatlıkla açabilceğiniz ikinci bir bankayada kalan düşük miktarda paranızı yükleyin
5.si bütün internet alışverişlerini sanal kart ile yapın
6.sı para yatırıcağınız zaman ana hesaba doğrudan para yatırmayın 2.kartınıza parayı yatırın ordan kendi ana hesabınıza havale geçin asla atm'ye doğrudan ana kartınızı takmayın
7.si internet alışverişlerinde sanal kart kullanmasanız dahi banka bilgilerinizi kaydetmeyin
8.si internette gezinirken cookieslerinizi silin ve otomatik kayın yapan programların kayıtlarını silin (örnek google direk kartınızı kaydedebiliyor bazen)
9.su temassız ödemeyı kapatın (bunun için metrobüse temassız ödeme makinaları kullanıp milletten para çeken var)

bundan sonrası şansa kalır adam üşenmez brute force programına benzer bir programla 7/24 kart bilgisi üretip ardından checker programıylada çalışıp çalışmadığını test eder ordan kart bilginizi tutturursa ve limitleriniz düşük olsa dahi çekim denerse gene böyle bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz burda limit diye bahsedilen şey kredi kartı limiti değil harcama limitleri bir alışverişte en çok ne kadar harcama yapmaya açık olan limit onlardan bahsediyorum