Merhaba, home ofis olarak bir firmaya çalışanlar varsa yani sabah 9 akşam 6 tarzında yani haftada tek gün mü izin kullanıyorsunuz 2 gün mü ?
Aslında birde sorum olacak ben yaklaşık 2 yıldır bu şekilde çalışıyorum cumartesi sadece tatilim var ve bu beni iyice sıkmaya başladı yani normal çıkıp işi gidip gelsem emin olun bu kadar sıkmaz ama evde olduğum için çok farklı oluyor psikoloji bozukluğuna kadar gidebilir yani ne var mı bir öneriniz ? Şimdi desem haftada 2 gün izin istiyorum diye abes mi kaçar nasıl anlatıyım bilemedim...
Evde çalışmak ilk başlarda çok keyifli gibi gelebilir ofis ortamından uzakta olmak, konfor alanında çalışmak vs gibi etkenler ile fakat işin aslı öyle değil

İşe giderken yolda verdiğiniz ulaşım mücadelesi, bütün usanmışlığın sonunda eve gidip duş almak ve o rahatlık hissi evde çalışırken olmayacağı için hayat tamamen monotonlaşır. Bunun için önerim;
Normalde işe gidiyor gibi erken kalkıp spor yapabilirsiniz. Mesai saat 9'da ise 7.30'da kalkıp hazırlanıp 8.45'e kadar dışarıda vakit geçirin.
İş çıkış saatinde yine spor yaparak o süreyi değişken kılabilirsiniz.
Konfor alanınızı bozun

Ben tam zamanlı bir işte çalışıyorum fakat yapım gereği çok sıkıldığım için 2 yılda bir rotasyon talep ediyorum. Evde de çalışma alanımı 6 ayda bir değiştiririm.