Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse BTK yasaklı, google banlı olup olmadığını sorgulaman gerektiğini söylememiş. Onu da ben ekleyeyim. Ayrıca marka tescili başka biri tarafından alınmış olabilir böylece mahkeme kararıyla kapanabilir. Alanadınım diğer uzantılarında durum nedir ne tür siteler var buna da bakmak gerekir
Fahrettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size bildirilen site özelliklerini yazılı hale getirip satıcı tarafından onaylanmasını sağlayın. Mümkünse yazılı sözleşme yapın. Araştırıp bulamayacağınız konular olabilir. Sonradan bir sorun ortaya çıkarsa ispat etmeniz kolay olur. Iyi çalışmalar
CLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önce siteyi varsa sosyal medya hesaplarını vs tamamen teslim alın sonra ödeme yapın
haber58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google için reklam ve aranma indexlenme banı varmıdır yokmudur ?
KRaLBaY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site yaşı, gelir durumu, backlink ağı, en önemlisi içerik kalitesi ve içeriğe gelen hit dağılımı kontrol edin.
umutaki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
son 3 aylık search console ve analytics varsa adsense. birde semrush veya ahrefs ile siz analiz edin bakın. ekstra öneriler için takipteyim.
McCoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Minimum son 6 ay hit ve gelir ekran görüntüleri. Hitler tek bir sayfadanmı geliyor(evet ise sıkıntı) İçerik kontrolü spam basmış olabilir. İlk aklıma gelenler bunlar.
Dostlar tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Site sahibi ile görüşmelerimiz devam ediyor. Site için aklında bir fiyat yoktu hatta satma fikri de yok. Benden bir fi yat teklifi bekliyor. Bir iki rapor teslim aldım. Hepsini paylaşmam sakınca yaratabilir. Şu bilgilere bakarak sitenin ederi sizin gözünüzde nedir? Az ya da çok bir teklifle gitmek istemedim bilen birine sorayım dedim.

Site 15 yıldır yayında. En son içerik 2020 yılında girilmiş. O da bir iki adet içerik. Ondan önce 2014 yılında en popüler olduğu dönemler. 2007 den beri alan adı site hiç kapanmamış.

Son 3 aylık verileri