dll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben ortaokula giderken 3-4 sene her gece kabus görüyordum. 2-3 tanesini hiç unutmam mesela. Birinde çukurdayım köpekler ısıracak beni, çukurdan çıkamıyorum. Birinde 1 metrelik yerden çıkıp kaaçmıyorum, arkamdan bıcaklı adam yavas yavas geliyor ve bıcak tam sırtımda hissederken uyanmıstım. Birinde de mezarlıktayım ve ayaklarıma bakıyorum, görünmüyorlar. Meğerse cin olmuşum. O dönem arkadaşlar olsun çevremiz olsun hep cinli hikayeler anlatırdı. Bende gece hep rüyamda cinlerle uğraşırdım. Ama öyle böyle değil yani , 3-4 sene sürdü bu kabuslar ve en sonunda nasıl olduysa bitti. Yaş büyüyünce herhalde insan korkularını yeniyor ve beyinde artık önemsemiyor onları. Şimdi pek kabus görmüyorum. Belki yılda 1 kere karabasan denen olay oluyor. 5 sene önce yılda 3-4 kere olurdu annemin evinde yaşarken, evlendikten sonra o da olmuyor.
Selamlar, benim de çocukken sürekli gördüğüm rüyalar vardı birinde 7 8 çocuğuz paylaço maskeli 3 kişi bizi kaçırıyor. Ama her seferinde her gördüğümde yeni yeni taktikler deniyordum. En sonunda onlardan kurtulmayı başardık ve birdaha da o rüyayı görmedim 🤗 benim beynim bir işi başarana kadar bana sürekli o iş üzerine yoğunlaşmamı sağlıyor. Ve rüyamda birini görüp onunla bir şeyler yapabilmem için sesi ve yüzünün görüntüsü yeterli. Rüyamda o insanla her şeyi yapabilirim 😅