thebestways adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adaşım Merhaba Seneler evvel bu tür olaylara çok takılmıştım. Evet, bunlar gerçek. Rüyanı kontrol edebilirsin. Lucid Rüya olarak geçiyor adı.
Yaptığın şey bir nevi meditasyon gibi düşünebiliriz; Uykuya dalmadan önce aklına gelen şeyi düşünerek uykuya daldığın için yapabilmişsin, ve Astral Seyahat gerçek )) bizzat kendim 1 defa denedim ve bir daha denemedim, 3-4 yıl kadar etkisinde kaldım, her gece kâbus görmeye başladım, çok enteresan olaylar yaşamıştım. Detaylarını istersen özelden iletebilirim, ya da hoşuna gittiyse yaptığın şey seni daha çok bilgilendirebilirim Parapsikolojiye yoğunlaşabilirsin
Hocam astral seyahatta anlamadığım şey şu. Ruh gerçekten vücuttan çıkıp istediği yere gidebiliyor mu? O zaman herhangi bir yere gidip gizli bilgileri çalardı insanlar. Hatta ABD, 2 tane yan yana oda yapıyor ve kapıları kitli tabi. Yan odaya geçip kağıtta ne yazdığını bulana 1 milyon dolar mı ne vereceğini vaat etmişti, kimse yapamadı. Ama sizin yaptığınız farklı bir şey ise bilgi alabilirim özelden O konu üzerine çok bilgim yok çünkü, belki de gerçekten insanlar yapıyordur ama devletler gizliyordur bilemem. Bilime göre imkansızmış bu.