Son 1 aydır öyle ara ara Youtube'de videolar izliyorum. Nasıl yapılır, gerçek midir vs. diye.
Daha önce astral seyahati araştırdım ama onu çoğu kişi yalanlıyor, ruhun vücuttan ayrılması vs bana da inandırıcı gelmiyor.
Peki her şeyin beynimizde gerçekleştiği rüyalar, kontrol edilebilir mi?

Çok üzerine düşmedim, öyle meditasyon ya da kendime rüyada olduğumu anlamak için obje belirleme vs. yapmadım.
Hatta son günlerde çokta umursamadım, dedim olmayacak.
Hayatımda 1 kere rüyada olduğumu anlamıştım 2-3 sene önce, ama fazlası yoktu.

Geceleri yatarken aklıma geliyor hep, çok rüya gördüğüm için olabilir belkide. Dün yine yatarken aklıma geldi ve uyudum.
Eşim gece 4'te kaldırdı, çocuk hasta olduğundan ateş düşürücü şurubunu vermek için.
Sonra yattım ve çok ilginç şeyler oldu.

Gördüğüm rüya sanki karanlık ve puslu bir yerde geçiyordu ve bir kadın insanları öldürüyordu. AVM gibi bir yer. Harley Quinn gibi bir karakterdi ve elindeki ağır silahla rastgele ateş ediyordu. Sonra ben bunun bir şekilde rüya olduğunu anladım nasıl olduysa. Ve kadını bir şekilde elimi uzatarak durdurdum ve yanıma çekip etkisiz ve güçsüz bir hale getirdim. O an kendimi inanılmaz güçlü hissettim, aynı X-Men filmindeki Magneto gibi.

Sonra kendime şöyle dedim, bu bir rüya ve ben kontrol ediyorum. Birden her şey net oldu, dumanlar, puslar dağıldı ve insanlar 4k gibi net görünmeye başladı.
Kendime, şimdi sanırım uyancam (genelde bunu yapanlar, rüya olduğunu fark ettiğinde uyanıyormuş) ve o netlik birden gitti, yine karanlık tema geldi.

İşin komiği de şu. Ben kendimi uyandım sanıyorum ama yüksek bir binanın son katında yatağımdam kalkıyorum. 30-40 katlı bir gökdelen. Kendime diyorum, benim oturduğum ev bu değil.
Balkon kapısı gibi bir şey var, onu açıyorum ve terasa çıkıyorum. Yine rüya görüyorum diyorum ve oradan aşağı atlamayı düşünüyorum "rüyadayım ve ölmeyeceğim" diyorum.
Sonra atlıyorum ve çok yavaş şekilde aşağı doğru iniyorum. Sanki yer çekimi ayda ki gibi. İnanılmaz zevkliydi.

Aşağıya iniyorum ve yine insanlar var. Artık rüyayı devam ettiremiyorum, uyanmakta istemiyorum ama sanki rüyayı sürdürecek bir aksiyon kalmıyor. Sonrasında uyandım. Bunları telefonda not defterine yazdım. Tekrar yine olur diye uyudum ama daha olmadı

Hayatımda daha önceden de 1 kere fark etmiştim ama bunun 100 de 10 u kadar olmamıştı.
Sizce tesadüf mü bu? Yoksa 1 aydır araştırdığım için bir şekilde beynime komut mu yerleştirdim?
Beyin gerçekten inanılmaz bir şey.

Bunları anlatmışken ünlü "inception" filmini izlemeyen yoktur herhalde, varsa hemen izlesin Vanilla SKY da çok iyidir bu konuda, Tom Cruise filmi.
Birde geçen Netflixte ilginç bir film izledim "Super Me" diye. Bu filmin konusu da bu. Bu filmde de rüyada gördüğün eşyaları gerçek hayata taşıyor eleman

Sizde rüya kontrolü yaptıysanız paylaşabilirsiniz tecrübelerinizi. Geçen bir profun youtube kanalında izledim, böyle bir şey olabilir evet ama ben hiç yapamadım vs. diyordu. Sanırım bu birazda yetenek ya da azim, biraz da yapabileceğine inanmak.