Domainler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam siz kendinizi inandırmak istediğiniz şeye göre düşünemezsiniz.
bakın yukarıda da belirttim ülke uzantıları belli mevzuatlara tabii işler.

sizin "kötü niyet" olarak düşündüğünüz şey sitenin yasalara aykırı olması, dol@ndırıcılık yapılması gibi bir durum değil zaten öyle bir şey yasalara aykırı olduğu için mahkeme kararıyla erişime kapatılır. sizin kim olduğunuza marka tescilinize bakılmaz. Orada bahsedilen kötü niyet itiraza konu olan gerekçe. Zaten iptale gerekçe itirazlar da buna dayanılarak yapılıyor. bakın yukarıda örnekte verdim. sizin marka üzerinde bir hakkınız bulunması gerekiyor eğer bu yok ise itirazda bulunan marka sahibi "kötü niyet" olarak marka haklarına zarar verdiğinizi gerekçe gösteriyor.

bu 3 yıl yasak konusunu boşuna getirmediler itirazlar değerlendirilecek ve anlaşmazlıklar çözülecek. O yüzden size tavsiyede bulundum eğer uygun bir sınıfta tescil şansınız varsa marka tescilinizi yapın en azından itirazda bulunursanız geçerli bir gerekçeniz bulunsun. zaten bahsettiğiniz markanın sahibi şahıs değil Türk Ticaret Net şirketi bunların takibini zaten marka vekilleri ya da avukatları yapıyor.
Söyledikleriniz doğru hocam bende okuduğum bilgilere göre yorum yapıyorum zaten bilgi sahibi olduğum için değil. Belirttiğiniz gibi bende uygun bir sınıfta başvuru yapacağım.
Bilgiler için teşekkürler...