Ben hep şunu derim maaşlı çalışıyor olabilirsiniz geliriniz kısıtlı olabilir, enflasyonda olabilir lakin şoyle bir durum var / bence ek gelir oluşturmanın veya yükselmenin kolay olduğu bir çağda olduğumuza inanıyorum gerçekten internet üzerinden harika ek gelirler oluşturulabilir bu sayede kısa sürede güzel birikimler sağlayabilirsiniz ev alma konusunda büyük şehirler dışında daha ucuz alternatif yerleri araştırın bence hiç bir şey imkansız değil biraz kişiye öznel bir durum durumlara karamsar bakmak hiçbir şeyi düzeltmiyor bu ülkede kimler nerelere geldi ....
Sadece Maaş Odaklı değil / Ek gelirler , girişimcilik büyük faktör bu zamanda tabi önünüze gelen fırsatlardan faydalanmaya çalışın her zaman, kolay zamanlar yaşamıyoruz ama imkansız denen bir şey de yok herkes gibi yaşarsanız herkes gibi olursunuz önemli olan ne yapmak istiyorsanız veya ne almak istiyorsanız bunun üzerine bir şeyler yapmak her zaman en iyisidir. (hiç bir şey yapmamak yerine)
Elbette bunlar boyle yazınca basit gelebilir ama sağlıklı bir yaşamınız olduğu müddetçe , istenipte yapılamayacak bir şey yok buna inanmak lazım herkes bir şey soyleyecek önemli olan herkesten farklı düşenebilmek ve yaşamak.
Evet hocam ama fiyatlar yerinde durmuyorki, bunun olması için sabit olmalı fiyatlar ek gelirdi kendi ana parandı tam biriktirdim derken daireler 300, 400 daha üstüne eklerse anlamı pek yok, çok iyi kazanç olmadan iş zor maalesef, iyi kazanç gerektiriyor. Tabi umutsuzluğa kapılmamak lazım bir şekilde yolunu bulup almak lazım