Alanbay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özel bi sektörde market müdürü olarak çalışıyorum markette yer ay sayım yapıyoruz ve min -10k çıkıyor yani 10.000₺ Lik ürün yok.Bizde depodan eksik vb geliyor diye depoya yazıyorduk eksikleri.Meğersem işe 5 ay önce girmiş personel hırsızlık yapıyormuş.Çocukla o kadar çok samimiydikki hiç böyle birşey yapacağını düşünmemiştik.
2 gün önce markete gizli müşteri geliyor ve 1kg 95₺ olan kaşar peyniri alıyor bu sırada hırsızlık yapan personel kasadan geçiyormuş gibi yapıp 95₺ diyor bazı ürünlerin fiyatlarını ezberlemiş sanırım.Müşteriye para üstü veriyor ve müşteri fişi istiyor.Çocukda ürünü tekrar istiyor kasada sorun olduğunu ve geçmediğini söylüyor.Ve burda patlıyor çocuk dün işten atıldı ve işe girdiği süre boyuncaki mağzada çıkan açıkların parasını istedi şirket yoksa yasal yollara başvuracağını iletmiş.50.000₺ den fazla para söz konusu burda sadece ürün değil sigara açıklarıda mevcut mağazanın kamerası çok kötü olduğu için izleyemiyorduk birisi çalıyormu diye felan her ay 4 personelden 250-300₺ sigara parası kesiliyordu onuda bu hırsız arkadaş yapıyormuş bir sürü insanın hakkına girmiş durumda.Çaldığı sigaraları gidip 3 sokak arkamızda bulunan tekele satıyormuş.
Diyeceğim şuki haram mal yemeyin elbet bi yerde patlarsınız
Her ay 4 personel den neden 250-300 tl kesiliyor ? sigara kısmına kim bakıyor hocam bu 4 personel dönüşümlü olarak kasiyerlik mi yapıyor ? Ayrıca kameralar bozuksa bu şirketin sorunu değil mi personeli takip etmeli haksız olarak 4 personelden kesilmesi bana çok adil gelmedi. O kadar eksik çıkıyor depoya yazıyorsunuz eksikleri bir kamerayı şirketiniz düzeltememiş mi hocam ? Depoya eksik nedenli açık yazıyorsunuz bunun parası kimden çıkıyordu merak ettim açıkçası . Geçmiş olsun