Merhaba, site domaininizde bir markaya ait isim yok ise mesela; youtubeturkiye.com adlı bir siteniz var ise Youtube firması size telif atabilir ve domaine el koyabilir/kapatabilir. Alan adınız benzemiyorsa domain kısmında sorun yok.
İçerik kısmında ise dediğiniz gibi içeriklerinizin karşı site ile alakası yoksa adamların içeriğini koymuyorsanız ne diye telif attıklarını anlamadım. URL kısmında istediğinizi koyabilirsiniz genelde bunu takmaz kimse. Domain.com/youtube gibi bir link ise bundan bir şey olmuyor genelde. Hosting firmanıza telif ihtarı iletilmesi direkt dava açılacağı anlamına da gelmiyor.
Wemod offline oyunlar için hile/trainer yapan bir site oradaki oyunlar kendilerine ait değil, oyunlar adına telif atma yetkilerinin olduğunu hiç sanmıyorum. Hatta onların da modları oyunlardan izin alarak yaptıklarını hiç sanmıyorum. Site üzerinden oylama ile mod çıkarılacak oyunu seçiyorlar, sıradan bir topluluk gibi. İstesem bende size telif ihtarı çekerim Cloudflarenin tek yaptığı iletmek, her telif ihtarının altı dolu olmuyor. Sitenizi atarsanız inceleyebilirim lakin avukat değilim.